sâmbătă, 13 septembrie 2008

20 de lucruri de facut intr-o viata(pt.ele)

1.Deconecteaza-te de la stresul zilnic si acorda-ti cel putin 10 minute pe zi in care sa nu faci nimic. Inchide calculatorul, da-ti telefonul pe silent, deschide geamul larg si inspira aer curat. Nu te gandi la nimic, ci doar la cat de placut e sa fii rupta de restul lumii.

2.Suna-ti parintii, spune-le “Te iubesc” si multumeste-le pentru ca ti-au dat viata si au avut grija de tine neconditionat.

3.Surpinde-ti iubitul si fa-i cadou un buchet de flori de camp. Va fi emotionat si te va tine minte toata viata.
4 Strange-ti gasca de fete si iesiti in oras, intr-un club luxos. Faceti-va de cap, imbatati-va si flirtati cu toti baietii sexy din club.

5.Inainte de a pleca in tari straine pentru a-ti petrece vacantele, colinda Romania si descopera-i secretele. Peisajele pe care le vei intalni pe traseul tau iti vor taia respiratia.

6.Este necesar sa ajungi macar o data in viata in unul dintre urmatoarele orase: New York, Paris sau Londra.

7.Ia-ti inima in dinti, invinge-ti timiditatea si fa tu primul pas! Barbatii apreciaza femeile care stiu ce vor si au curajul de a obtine totul fara ajutorul nimanui.

8.Chiar daca este foarte scumpa, investeste intr-un set de lenjerie de matase. Placuta la atingere, seducatoare si incitanta, iubitului tau ii va fi greu sa te dezbrace.

9.Stii foarte bine ca daca ar fi dupa ei, barbatii ar face sex de cel putin 3 ori pe zi. Daca vrei ca iubitul sa te apreciaze si mai mult, fa-i o surpriza de proportii si fa-i ziua perfecta. De dimineata trezeste-l cu o partida de sex. In pauza de masa inchiriaza pentru 1 ora o camera de hotel, si asteapta-l imbracata provocator. Iar ca ziua sa fie ideala, inainte de culcare, mai ofera-i o repriza de sex. Stiu, epuizant! Dar crede-ma, merita! Va constientiza, inca o data, daca mai era nevoie, cat de norocos este ca ai aparut in viata lui!

10.Alege sa iti protejezi sanatatea si lasa-te de fumat! Va fi dificil la inceput, dar dupa ce ai trecut de perioada critica, nu vei mai dori sa pui niciodata gura pe tigari!

11.Doneaza sange! Poti salva o viata prin gestul tau!

12.One night stand iti suna cunoscut? Chiar daca esti pudica, incearca o data in viata o astfel de aventura!

13.Sari cu parasuta sau fa bungee-jumping! Cei care au incercat deja spun ca adrenalina acelor momente intrece orice partida de sex.

14.Salveaza o viata sau schimba, in bine, cursul vietii unui prieten aflat la ananghie. Infiaza un copil sau ofera-te sa ii ghidezi cei mai importanti pasi in viata.

15.Viziteaza un orfelinat sau un azil de batrani. Asculta-le povestile si vei vedea ca asa zisele tragedii din viata ta palesc si par lipsite de sens.

16.Scrie o scrisoare de dragoste si trimite-i-o prin posta iubitului tau.

17.Mergi la un concert al unui artist renumit (Madonna, Celine Dion, Rolling Stones, Beyonce) in afara tarii. Desi investitia este mai mare, vei vedea ca vei avea parte de un show extraordinar, pe care il vei tine minte toata viata.

18.Ia-ti iubitul de mana si cinati intr-un restaurant luxos.

19.Participa la o actiune ecologica.

20.Petrece-ti noaptea pe un varf de munte si trezeste-te la timp pentru a privi rasaritul!
Sursa:www.kudika.ro

Niciun comentariu: