vineri, 29 august 2008

• bărbaţii devin impotenţi din cauza fustelor scurte purtate de femei




Mini-fuste, mini...


Bărbaţii devin impotenţi din cauza fustelor scurte care le descoperă picioarele femeilor. Fiziologul rus Leonid Kitaev‑Smik a afirmat recent că cele mai multe dintre bolile de care suferă bărbaţii sînt cauzate de femeile provocatoare... prin haine şi comportament. Ca rezultat la acest lucru, civilizaţia vestică se transformă acum într-una a bărbaţilor nesatisfăcuţi sexual, eventual fără succes în carieră şi cu o sănătate psihică şubredă, conform declaraţiilor omului de ştiinţă rus.
La rîndul lor, cercetătorii americani au publicat recent rezultatele unui studiu care s-a derulat pe o perioadă de 30 de ani şi în care se afirmă că 80 la sută dintre bărbaţii decedaţi la vîrste de peste 60 ani sufereau de cancer la prostată.
În Statele Unite şi Europa, unul din trei bărbaţi cu vîrsta peste 30 ani are probleme cu potenţa şi cu prostata. Situaţia e puţin diferită pentru musulmani, care prezintă cel mai mic număr de bolnavi de cancer de prostată. Oamenii de ştiinţă au crezut iniţial că motivul ţine de climă şi de alimentaţie, începînd să studieze dieta orientală pentru a găsi un aliment ce ar putea preveni maladia. Însă nu au ajuns la nici un rezultat concludent. Un idiciu ceva mai plauzibil a fost că, în Orient, femeile încă mai poartă haine care le acoperă tot corpul.
În prezent, 70 la sută din cazurile de impotenţă apar ca reacţie defensivă la stresul cauzat de dorinţele nesatisfăcute în mod constant. Dar această reacţie este mai degrabă de lungă durată. Astfel, femeile provoacă mari daune sănătăţii bărbaţilor expunîndu‑şi picioarele şi purtînd rochii scurte. Fiecare femeie frumoasă care merge la o întîlnire purtînd o bluză provocatoare va face un bărbat fericit, iar o mulţime de alţi bărbaţi vor avea de suferit din cauza ei. În acest caz, stripteusele sînt arme de distrugere în masă, ele transformînd deja civilizaţia vestică într‑o societate cu erecţie limitată."

Niciun comentariu: