sâmbătă, 31 ianuarie 2009

we need time

Mda, iar scriu despre asta.Am si eu o obsesie, ce sa fac?! Si o sa mai scriu multe...
Iubirea are nevoie de timp.Nu poti iubi si nu iti poti dori cea ce nu cunosti.
Ne-am vazut, ne-am placut, ce ramane de facut?? hai sa trecem la lucruri "profunde"!
Da' nu vreau inca! Pai de ce nu vrei? Pentru ca nu cred ca e momentul acum...nu simt ca trebuie sa o fac. Si trebuie sa treaca un timp pentru asta? da, trebuie sa treaca un timp!
De ce am eu nevoie de timp, poate prea mult timp ca sa tin la cineva, cand totul se poate produce spontan, rapid, pe ideea "traieste viata intens"?
Pentru ca eu nu vreau sa fac un pas inainte doar pentru a trai fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.Nu. NU vreau sa simt cum ma impinge obligatia de a trai clipa.Si daca viata-mi scurta, prefer sa o traiesc asa cum vreau si asa cum trebuie.
Nu, nu am idei fixe si putine.Am doar principii.Si nu o sa fac niciodata ceva doar pentru ca toata lumea o face.Nimeni nu ma influenteaza, nimeni nu gandeste si nimeni nu traieste in locul meu.
Dar totusi... la voi, fetele, de ce trebuie sa existe procesul ala atat de lung?
Poate pentru ca la unele dintre noi capul se afla pe gat, nu in pantaloni, man!

Un comentariu:

Crissa spunea...

de ce procesul ala lung? pt ca dupa cum ai spus si tu , nu poti iubi si nici dori ceea ce nu cunosti. Nu cred in dragoste l prima vedere, cred k iti poate placea cineva din prima, evident fizic vorbin ca psihic mai putin, dar sa te indragostesti la prima vedere nu cred. Prefer sa fiu sigura de ceea ce fac, si de persoana alaturi de care sunt decat sa imi dau seama mai tarziu ca persoana de care eu m-am indragostit nu exista decat in capul meu. Spre exemplu in prezent am o relatie cu un baiat care a fost cel mai bun prieten al meu 2 ani de zile, m-am indragostit de el si cu bune si cu rele, chiar daca nu il cunosc 100% pt ca nu ai cum sa cunosti o pers in intregime, acar de ceea ce stiu sunt sigura...asa ca eu sunt de acord cu tne "we need time"